Redis - Cum ne alimentam corect la altitudine

  • Data publicarii: 24.11.2014

La nivel mondial, sportivii, antrenorii si medicii sportivi sunt de acord ca nutritia joaca un rol important pentru a obtine rezultate maxime. Sportivii, datorita eforturilor mari si constante, au nevoie de o sursa rapida de refacere a nivelului de energie, pentru a-si desfasura in bune conditii antrenamentele si a obtine rezultate bune in competitii. Cand faci sport, o alimentatie corecta devine o prioritate.
O nutritie corecta are multiple beneficii:
- Sustine organismul in perioadele solicitante fizic (in timpul antrenamentelor, competitiilor sportive)
- Echilibreaza si reface organismul in perioadele dintre antrenamente si competitii
- Poate reduce riscul de imbolnavire, accidentare etc.
Dar, datorita faptului ca stilul de viata nu ne permite uneori sa mancam corect, sau in perioadele intense in efort fizic si intellectual, organismul are nevoie de o cantitate sporita de nutrienti pentru a-si desfasura functiile in mod optim, suplimentele nutritive devin necesare. Acestea au rolul, conform denumirii, sa suplimenteze un nutrient / o gama de nutrienti care sunt deficitari, echilibrand astfel anumite functii ale organismului si oferind corpului energie si un tonus mai bun.
Pe munte, datorita frigului si efortului intens, un nivel optim de energie ajuta la o mai buna concentrare, implicit crescand nivelul de siguranta la altitudine. Alimentele transportate pe munte trebuie sa aiba un volum redus, sa fie non-alterabile si usor asimilabile. Continutul nutritional trebuie sa aibe in vedere efortul depus si starea vremii. Nevoia de calorii sporeste proportional cu scaderea temperaturii.  Pentru o drumetie, consumul mediu de calorii se situeaza la 3.000-4.000 pe zi la campie, pe cand pe munte sunt necesare aproximativ 4.000-6.000 calorii. Pe masura ce temperature scade, numarul de calorii trebuie suplimentat.
Incearca produsele Redis Nutritie! Cu peste 7 ani experienta in productia de suplimente nutritive, compania se adreseaza atat publicului larg preocupat de sanatate, precum si sportivilor amatori si de performanta. Retetele dupa care sunt fabricate au fost concepute de specialistul in nutritie, Prof. Dr. Ing. Paul Stefanescu, membru al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, autorul a numeroase inventii si lucrari de specialitate. Toate produsele au avizul Ministerului Sanatatii.
Gama suplimentelor Redis Nutritie cuprinde peste 50 de produse specializate, folosindu-se materii prime de cea mai buna calitate.  Foarte multe loturi de sportivi au folosit cu succes produsele Redis Nutritie, printre care si componenti ai unor echipe nationale si olimpice.
Afla mai multe despre produsele marca Redis Nutritie accesand site-ul:  redis.roAlte stiriEvenimente


Oferte expeditii


Xander Advertising