Eu si Geta am intrat in stagiul de iarna cu BOCANCI noi!

  • Data publicarii: 17.12.2014

Am ales cel mai nou model de bocanci semitehnici, Alpine CH-X de la S-KARP, care pare sa devina o alternativa excelenta pentru brandurile consacrate pe segmentul de incaltaminte de munte.  Ne place foarte mult ideea ca un brand romanesc s-a ridicat voiniceste si incepe sa intre in competitie cu marile branduri.

Asa ca, am pus la treaba bocancii in stagiu de iarna al Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor – Valea Malaiesti – Bucsoiu – Padina Crucii in decembrie 2014. Au fost  3 zile cu vreme, conditii de zapada si program diferite, rezumate astfel: temperatura intre -5 si -9 grade, zapada atat dura pe anumite trasee dar si afanata si viscolita pe vai, cu vant puternic  si ninsoare in una din zile. Am mers pe coltari si timpul turelor sau aplicatiilor a fost de la 4 la 7 ore.

Am fost incantati de Alpine CH-X din urmatoarele motive:

  •     Talpa, desi semirigida, asigura o fixare sigura a coltarilor cu prindere semimecanica,
  •     In conditiile descrise mai sus, confortul termic a fost foarte bun, cu folosirea unui ciorap subtire
  •     Ca toate produsele S-Karp, forma, finisajul interior si materialele folosite fac si acesti bocanci confortabili inca de la prima purtare
  •     Ca bocanci pentru coltari semiautomatici sunt foarte usori.

Recomand  Alpine CH-X pentru ture de iarna de o zi in Carpatii Romaniei pe trasee la care se preteaza coltarii normali cu prindere semimecanica, trasee mixte, zapada/ stanca,  de mai multe zile, in conditii de toamna/ primavara.

Categoric Alpine CH-X este inca un produs S-KARP care este perfect pentru ascensiunile, de data aceasta de iarna, in Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor.

Daca esti membru activ al comunitatii profita de reducerea de 20%!Alte stiriEvenimente


Oferte expeditii


Xander Advertising