7 munti din Gradina Carpatilor

Muntii din Romania inseamna mai mult decat Sinaia, Predeal si Gura Diham. Peste 2 milioane de oameni ajung in fiecare an in Valea Prahovei si acolo raman. Muntele inseamna si altceva decat statul la cabana si incinsul gratarului.

Prin Circuit „7 Munti din Gradina Carpatilor” - HOBBY vrem sa mobilizam acei oameni dornici sa descopere destinatii noi si autentice si, in acelasi timp, sa se descopere pe sine, demonstrand ca sunt in stare sa urce si sa cunoasca  sapte munti: Bucegi, Fagaras, Retezat, Metaliferi, Rodnei, Ceahlau si Piatra Craiului.

  • Pana acum nu te-ai apropiat de munte considerandu-l dificil, periculos, un loc necunoscut, inaccesibil tie?
  • Te-ai multumit sa vezi pe internet poze artistice cu peisaje fantastice din munti, crezi ca sa participi pe net la forumuri despre munte e tot ce poti face pentru pasiunea ta?
  • Te-ai limitat la a privi in sus catre creste de la locurile de picnic de langa sosea, iti ajunge aventura cunoasterii padurii in riscantele incursiuni de strangere a vreascurilor pentru gratar?

Asta a fost pana acum!

Orice destinatie necunoscuta pentru tine este plina de pericole reale sau imaginare. Programele noastre in muntii Romaniei te vor familiarize cu locurile, natura, ambientul, care iti vor devein astfel prietenoase si sigure. Vei avea echipamentul cel mai potrivit fiecarui moment din parcursul Circuitului. Vei beneficia de indrumarile celor mai buni in legatura cu locurile de cazare, care sunt cele mai potrivite trasee in functie de nivelul tau de pregatire si ce echipamente sunt obligatorii.

Eschipa care a organizat expeditiile Crinei Coco Popescu in Circuitul Seven Volcanoes al celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent , te conduce acum in circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti oferi timp pentru tine, pentru pasiunea ta, pentru a te cunoaste si a-ti depasi limitele.

Afacerile pot merge un timp si fara tine, i-ati liber de la birou, prioritizeaza corect:

tu si muntele pe primul loc!

Membru Stagii Varfuri Total puncte
1 2 3
1 2 3
1 2 3
1 2 3
1 2 3
1 2 3
Dor Geta Popescu 1 2 3
0 1 1
0 1 1
0 1 1
0 1 1
0 1 1
0 1 1
0 1 1
0 1 1
1 0 +
1 0 +

Programe

Lipsa oferte pentru stagii momentan.Oferte expeditii


Noutati

Xander Advertising