Prezentare club

CLUBUL SPORTIV MONTAN ALTITUDINE este o asociatie non-guvernamentala, apolitica, fara scopuri religioase, formata prin asocierea liber-consimtita a persoanelor fizice si juridice care recunosc, adera si se conformeaza Statutului asociatiei.

Scopurile:

1. desfasurarea de activitati sportive in ramurile de sport ALPINISM SI ESCALADA, SCHI-BIATLON si CICLISM, selectia initierea si pregatirea de sportivi in aceste domenii, participarea la competitii sportive interne si internationale. Clubul este afiliat Federatiei Romane de Alpinism si Escalada. Sportivii reprezentativi ai Clubului Sportiv Montan Altitudine sunt:

2. organizarea de expeditii in munti inalti, promovarea activitatilor sportive la mare altitudine:Altitude Expeditions Team

3. dezvoltarea si sustinerea practicarii sporturilor si activitatilor montane

  1. Cheile Rasnoavei Adventure
  2. Rasnov Climbing Trophy
  3. Rasnov Orienteering Festival

4. desfasurarea si sustinerea programelor educative pe teme de ecologie privind regulile si traditiile activitatii montane, grija si respectul pentru mediul inconjurator si conservarea naturii, actiuni de promovare si popularizare, organizare de evenimente, atragerea de parteneriate si resurse pentru sustinerea oricarei initiative privind ecologia si mediul inconjurator:

Membri:

  • Membri simpatizanti:

pot fi persoane din tara sau din strainatate care participa la activitatile organizatoric oferite de Club, fac parte din comunitatile programelor: Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, Plus 2500 ro, Altitude Expeditions Team, sau participa la initiere in activitati si sporturi montane. Dupa semnarea declaratiei tip si achitarea taxei de inscriere si a cotizatiei anuale se elibereaza o legitimatie (se respecta particularitatile programului prin care a fost facuta inscrierea atat la plata cotizatiei cat si la termenul de valabilitate a legitimatiei)

  • Membri aspiranti:

pot fi persoane din tara sau din strainatate care tind sa devina membri activi, fiind in perioada de pregatire sau de solutionare a cererii de inscriere.

  •  Membri activi:

pot fi institutii publice sau private, organizatii neguvernamentale, societati sau persoane fizice din Romania sau din strainatate care declara ca recunosc, adera, se conformeaza statutului si regulamentelor Clubului.

Primirea ca membru se face in baza unei cereri scrise, a declaratiei de adeziune la scopul si obiectivele asociatiei, a unei recomandari din partea a doi membri votanti.  In cazul in care Consiliul Director aproba cererea, persoana devine membru activ si i se elibereaza carnetul de membru. Hotararea Consiliului Director de respingere a cererii nu se motiveaza si este definitiva. Dupa achitarea taxei de inscriere si a cotizatiei anuale se elibereaza carnetul de membru al Clubului Sportiv Montan Altitudine.

  • Membri votanti:

membru votant este orice membru activ dupa doi ani de la dobindirea acestei calitatii .

  • Membri fondatori:

sunt semnatari ai actului de constituire si statutului si au achitat partea corespunzatoare din patrimoniul initial, persoane fizice sau juridice care contribuie la patrimoniul asociatiei, ulterior infiintarii acesteia, cu acordul unanim al membrilor fondatori;

  • Membri de onoare:

pot fi persoane din tara sau din strainatate care au merite deosebite in promovarea si realizarea scopurilor asociatiei.
 Oferte expeditii


Noutati

Xander Advertising