Inscriere in club

Membri Clubului Sportiv Montan Altitudine pot fi institutii publice sau private, organizatii neguvernamentale, societati sau persoane fizice din Romania sau din strainatate care declara ca recunosc, adera, se conformeaza statutului si regulamentelor CLUBULUI SPORTIV MONTAN ALTITUDINE, achita taxele aferente categoriei de membru. In cazul minorilor este necesara declaratia notariala a parintelui sau tutorelui legal.   

1. Membrul simpatizant poate participa la actiunile si activitatile organizate de Club, beneficiaza de organizare de cursuri, stagii, programe de initiere, apartine unei comunitati in cadrul careia se practica sporturi si activitati montane de la nivelul de incepator la cel de performanta. Dupa semnarea declaratiei tip si achitarea taxei de inscriere si a cotizatiei anuale se elibereaza o legitimatie (se respecta particularitatile programului prin care a fost facuta inscrierea atat la plata cotizatiei cat si la termenul de valabilitate a legitimatiei).

2. Membrul aspirant poate participa la actiunile si activitatile organizate de Club, beneficiaza de facilitatile oferite de partenerii Clubului, au prioritate si conditii preferentiale la participarea actiunilor si evenimentelor organizate de Club, pot practica activitatile montane la nivel de sport,  beneficiaza de pagina in cadrul sectiunii "membri" a site-ului si facilitati de sponsorizare a activitatilor sale in cadrul Clubului. Pentru persoane fizice, dupa semnarea declaratiei tip si achitarea taxei de inscriere si a cotizatiei anuale se elibereaza o legitimatie cu valabilitate de un an calendaristic de la data eliberarii.

3. Membrul activ participa la organizarea si conducerea Clubului sau/si este practicant al sporturilor montame la nivel de performanta.  
Primirea ca membru activ se face in baza unei cereri scrise si a unei recomandari din partea a doi membri votanti In cazul in care Consiliul Director aproba cererea, persoana devine membru al Clubului si i se elibereaza carnetul de membru. Hotararea Consiliului Director de respingere a cererii nu se motiveaza si este definitiva. . Pentru persoane fizice, taxa de inscriere este de 30 lei si cotizatia anuala de 200lei.

Membrii CLUBULUI SPORTIV MONTAN ALTITUDINE recunosc in mod constient si accepta ca mersul pe munte, alpinismul sub toate formele sale (alpinism, schi alpinism, escalada, escalada pe gheata, boulder, dry tooling, canyoning, raiduri, expeditii de altitudine si altele), fie el practicat sub forma de sport sau doar sub forma de miscare in aer liber (agrement) sunt activitati care presupun un factor imprevizibil de risc din care pot rezulta accidente, raniri si chiar pierderea vietii, accepta aceste riscuri asumandu-si direct responsabilitatea pentru actiunile lor si pentru consecintele acestor actiuni, fapt asumat implicit odata cu decizia de a deveni membru al Clubului.

Cotizatii si taxe pentru anul 2017

  1. Taxa legitimare 50 lei
  2. Cotizatie anuala  - membru simpatizant 50 lei
  3. Cotizatie anuala - membru aspirant 100 lei
  4. Cotizatie anuala - membru activ 150 lei
  5. Procesare contract sponsorizare - 10% suma
  6. Taxa participare ascensiune din Programul www.7muti.ro - 390 lei

Plata taxelor si cotizatiilor

prin virament bancar in                        
cont nr.RO62 RNCB 0058 0987 5236 0001 deschis la BCR Rasnov, beneficiar CLUBUL SPORTIV MONTAN ALTITUDINE, având sediul în Rasnov, Piata Unirii nr.15, jud. Brasov, cod de inregistrare fiscala 23461968.

  1. Alege categoria de membru al Clubului Sportiv Montan Altitudine in care vrei sa te inscrii.

  2. Completeaza formularul de mai jos.

  3. In cel mai scurt timp posibil, veti primi la adresa de mail indicata in formular, confirmarea inregistrarii si, atasat, acordul specific categoriei de membru bifate.

  4. Dupa semnarea acordului veti putea achita taxa de inscriere si cotizatia, apoi veti primi legitimatia sau carnetul de membru.

Contact:

0722 369 965

alti_tudine@yahoo.com

FORMULAR INSCRIERE


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii !

Oferte expeditii


Noutati

Xander Advertising