Evenimente

13
Dec
2017

Ojos del Salado – 6893 m., Chile

Deșertul Atacama este cel mai arid deșert, din lume, precipitațiile fiind de 1,8 mm la 10 ani. El se află situat pe coasta de nord vest sudamericană în nordul statului Chile limitat la vest de coasta Pacificului, la nord de Peru și la est de Boliv... citeste tot »

01
Sep
2017

Kilimanjaro, Uhuru Peak (5895m) …

Kilimanjaro este, simultan, cel mai inalt vulcan si cel mai inalt munte din Africa, facand parte din circuitele Seven Volcanoes si Seven Summits. Cu toate că masivul muntos se află la doar 3 grade latitudine sudica, datorită altitudinii ridicate, ... citeste tot »

05
Aug
2017

Mt. Elbrus, 5642m - Federatia Rusa

Elbrusul face parte dintr-o mână de munți de un tip foarte special și irezistibil ca frumusețe. Cei mai multi sunt vulcani , cum ar fi Fujiyama , Ararat și Kilimanjaro , și la fel ca toti acestia , Elbrusul este o lume aparte, la granite Europei c... citeste tot »

21
Iun
2017

Iran - mt. Damavand – 5671 m

Damavand (5671 m) este cel mai inalt vulcan al Asiei fiind parte din Circuitul Seven Volcanoes Damavand (Kuh-e Damavand) este cel mai înalt munte din  Orientul Mijlociu si este situat în provincia Mazandaran, în apropiere de coasta de sud a Mării ... citeste tot »

31
Mai
2017

Musala si Olymp - vf.Skala, vf.M…

Peninsula Balcanică este un paradis pentru alpinisti. Există zeci de munți și sute varfuri siunele dintre ele merită o atenție specială. Nu doar din cauza înălțimii lor speciale, ci și pentru că aparțin mitologiile și cultura zonei. Nu în ultimul ... citeste tot »

20
Mar
2017

Pico de Orizaba ( 5610 m.) - Mexic

Pico de Orizaba este cel mai inalt vulcan din America de Nord, Citlaltepetl, cum ii spun localnici si care inseamna "virful cu stea" se afla intre statele Puebla si Veracruz si face parte din lantul vulcanic mexican, impreuna cu vulcanul activ Pop... citeste tot »

Formular inscriere evenimente

Campurile marcate cu * sunt obligatorii !

Calendar evenimente


StiriOferte expeditii


Xander Advertising