Evenimente

01
Sep
2018

Kilimanjaro, Uhuru Peak (5895m) …

Kilimanjaro este, simultan, cel mai inalt vulcan si cel mai inalt munte din Africa, facand parte din circuitele Seven Volcanoes si Seven Summits. Cu toate că masivul muntos se află la doar 3 grade latitudine sudica, datorită altitudinii ridicate, ... citeste tot »

04
Aug
2018

Mt. Elbrus, 5642m - Federatia Rusa

Elbrusul face parte dintr-o mână de munți de un tip foarte special și irezistibil ca frumusețe. Cei mai multi sunt vulcani , cum ar fi Fujiyama , Ararat și Kilimanjaro , și la fel ca toti acestia , Elbrusul este o lume aparte, la granite Europei c... citeste tot »

20
Mai
2018

Pico de Orizaba ( 5610 m.) - Mexic

Pico de Orizaba este cel mai inalt vulcan din America de Nord, Citlaltepetl, cum ii spun localnici si care inseamna "virful cu stea" se afla intre statele Puebla si Veracruz si face parte din lantul vulcanic mexican, impreuna cu vulcanul activ Pop... citeste tot »

16
Mar
2018

Maroc – Muntii Atlas - Jebel Tou…

Maroc - martie 2016Toubkal, cu cei 4167 de metri, este cel mai înalt vârf din Munții Atlas și din Africa de Nord.Este situat în sud-vestul Marocului, în Parcul Național Toubkal, la circa 80 km sud de orasul Marrakech.\Este principalul nostru obiec... citeste tot »

10
Dec
2017

Ojos del Salado – 6893 m., Chile

Deșertul Atacama este cel mai arid deșert, din lume, precipitațiile fiind de 1,8 mm la 10 ani. El se află situat pe coasta de nord vest sudamericană în nordul statului Chile limitat la vest de coasta Pacificului, la nord de Peru și la est de Boliv... citeste tot »

06
Oct
2017

Sesiune escalada la stanca

Locatie:  zona Pestera Muierilor, Baia de Fier, jud. GorjCazare: la cort in imediata vecinatate a traseelor de catarat, acces auto pe drum asfaltat. Exista posibilitatea de cazare si la pensiunile, numeroase si bune, din zona, sau, in conditii de ... citeste tot »

21
Sep
2017

Grecia, Mt.Olymp - Mytikas 2917m

Există zeci de munți și sute varfuri si unele dintre ele merită o atenție specială. Nu doar din cauza înălțimii lor ci și pentru că aparțin mitologiiei și culturii zonei. Nu în ultimul rând - pentru că sunt incredibil de frumosi. Dacă vă plac munț... citeste tot »

Formular inscriere evenimente

Campurile marcate cu * sunt obligatorii !

Calendar evenimenteOferte expeditii


Xander Advertising