Rasnov Climbing Trophy - 2012

Perioada:

30 septembrie

Nr trasee echipate:

escalada: 4 + 1 incepatori + 1 tip traverseu asigurat

Participanti:

total 82, sportivi ai Lotului National de Escalada copii, copii si juniori de la cluburile: Alpin Club Carpatic, Adrenalin, Natural High si Altitudine; incepatori din Bucuresti, Brasov, Rasnov, Fagaras, Constanta.

Organizare:

integrat in proiectul "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, beneficiar Clubul Sportiv Montan Altitudune.

Parteneri: Primaria Orasului Rasnov, Outdoor Romania, Jump Adventure,

Rasnov Climbing Trophy

este singurul concurs de escalada pe stanca pentru copii si juniori, din Romania. Este un concurs la care participa, in maod traditional, micii cataratori din Lotul National de Escalada pentru o competitie in afara salii si a structurilor artificiale.

      Traseele de escalada se amenajaza in Cheile Rasnoavei, perimetru care atrage, prin amenajarile si proiectele de promovare dezvoltate de Clubului Sportiv Montan Altitudine, practicanti si iubitori ai sporturilor montane, turisti si localnici interesati de competitiile si activitatile desfasurate aici.

      Asa se explica atmosfera deosebita si interesul manifestat de spectatori si concurenti pentru Rasnov Climbing Trophy, inca de la prima editie, la care au participat sportivi de la cluburile din Bucuresti, Brasov, Sf. Gheorghe, Rasnov si componenti ai Lotului National de Escalada.
Oferte expeditii


Noutati


Xander Advertising