Beneficii oferite de parteneri

Toti membri Clubului Sportiv Montan Altitudine, in baza legitimatiei sau a carnetului de membrude membru, beneficiaza de reduceri si avantaje din partea partenerilor, dupa cum urmeaza:

Magazinul Himalaya - "In momentul de fata consideram ca magazinul Himalaya reprezinta un loc unde te poti echipa atat pentru o excursie de doua zile in Bucegi, cat si pentru o expeditie in muntii Himalaya. Reprezentam si distribuim cu onoare cele mai bune firme de echipamente de outdoor din lume: Petzl, Mammut, Austrialpin, Silva, Gerber, Tendon, Lowa, Asolo, Rock Empire, Nikwax, Lorpen, Laken, NicImpex, Julbo, Trimm, Suunto, Deuter, Kovea etc."David Neacsu, Director general.
Reducere 10%, necumulabila cu alte reduceri.

Pensiunea REM'S Rasnov - se afla sub Cetatea Rasnov, inconjurata de padure, la iesirea din Rasnov catre Poiana BrasovPensiunea este compusa din doua cladiri alaturate care insumeaza un numar de 13 camere, 12 dbl. Si una tripla, dotate cu bai proprii, tv, tv-cablu, internet wireless, incalzire centrala.
Turistii pot beneficia de sauna la orice ora din zi, aceasta fiind gratuita. Sala de mese are o capacitate de 27 locuri si este dotata cu tv si sistem home-cinema.
Cele doua terase aflate in aer liber dispun de mese rustice. Bucataresele angajate ale pensiunii pregatesc mancaruri delicioase, traditionale sau vegetariene. Se poate servi masa afara, in serile de vara, la lumina felinarelor, iar Buna Dimineata! Va vor spune, in cor, mierlele si pitigoii.
Asadar, in decorul padurii, intr-un ambient rustic-castelan, gazdele pensiunii Rems va asteapta sa petreceti vacante de neuitat.
Reducere 15% la tariful de cazare.

Himalaya Brasov -  Magazin cu articole de munte, alpinism, trekking, hiking, schi. Imbracaminte si incaltaminte outdoor.. Produsele pot fi cumparate on line sau din magazinul din Brasov, STR. REPUBLICII, NR. 23, Tel/Fax: 0268477855.
Reducere 10%, necumulabila cu alte reduceri.

S-KARP -  aparţine Diversitas Group Romania., oferă CONFORT, CALITATE, SIGURANŢĂ şi DESIGN PLĂCUT.. La fabricarea articolelor S-KARP punem suflet şi contribuim cu specialişti, tehnologie modernă, precum şi materiale de cea mai bună calitate. Toate acestea din dorinţa de a face un lucru bun, care să aducă mulţumire tuturor. Deviza brand-ului nostru este "JOY TO GO”, aşa că vă recomandăm sa alegeţi S-KARP şi vă veţi simţi bine, fie ca mergeţi prin oraş, intr-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare.
Reducere 20%, necumulabila cu alte reduceri. Reducerea este valabila la cumpararea produselor S-KARP on line de pe site-ul propriu si din magazinul SUMMIT SPORT din Brasov, Strada Ghe. Baritiu nr. 2.


Xander Advertising